Contractteelt

Ad Lievense is binnen Laarakker BIO het vaste aanspreekpunt voor alle contracttelers. Ad heeft jarenlange ervaring in de in- en verkoop van biologische groenten. Omdat hij ook in de verwerkende industrie heeft gewerkt, is hij als geen ander in staat om wensen van klanten naar teelt ­mogelijk­heden te vertalen.  Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u te bieden hebben? Ad informeert u graag.

 

Wie zijn wij

Laarakker BIO, onderdeel van de Laarakker bedrijven groep, richt zich volledig op de teelt, verwerking en in-/verkoop van een breed pakket biologische en biologisch dynamische groenten.

 

De combinatie met Laarakker Groenteverwerking maakt ons tot een zeer interessante partij voor alle grote diepvries­huizen, conservenbedrijven, drogerijen en de sap-industrie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland en Frankrijk. Wij verhogen onze duurzaamheid door in ons zusterbedrijf Ecofuels reststromen tot verschillende groene energieproducten en zuivere groene CO2 te verwerken. Het digestaat uit de vergistings­installaties wordt opgewerkt tot een organische bodemverbeteraar.