Groenten en fruit biologisch

Laarakker Groenteverwerking is door zowel SKAL als Demeter gecertificeerd. Dat wil zeggen dat Laarakker Groenteverwerking zowel Biologische groenten als Demeter producten mag verwerken op de locatie in Well. Laarakker draagt zorg voor gescheiden houden van de Biologische of Demeter producten van de gangbare producten door een fysieke scheiding bij aanvoer, tussenopslag, verwerking, afvoer en eventuele bewaring.

 

Laarakker BIO levert een breed assortiment akkerbouwmatig geteelde biologische en biologisch dynamische groenten, zoals peulvruchten, spinazie, bloemkool, broccoli, peen, pastinaak, knolselderij, prei en pompoen. De combinatie met conventioneel geteelde producten van ons zusterbedrijf Laarakker Groenteverwerking maakt ons tot interessante totaalleverancier voor alle grote diepvries- en conservenfabrieken.

 

Laarakker BIO beschikt daarnaast over een netwerk van biologische en biologisch dynamische verwerkers. Hierdoor zijn wij in staat om naast de groenten van onze contracttelers biologische en biologisch dynamische producten uit de vrije handel te leveren. Zo hebben wij standaard biologisch hardfruit in ons pakket. Ook ons assortiment biologische groenten breiden wij desgewenst uit met producten die wij binnen ons netwerk inkopen. Uiteraard zien wij erop toe dat de kwaliteit van dit product voldoet aan de standaard die u van ons gewend bent.